Type what you are searching for:

Het laatste nieuws

Bij Van Hell juweliers zitten we nooit stil en daarom hebben we weer veel nieuwe horloges en sieraden in onze vitrines mogen verwelkomen. Kom ze zelf bekijken of verheug u er alvast op met deze preview.

 


 

Schaffrath Liberté collier

Schaffrath mag de honderd dan inmiddels zijn gepasseerd, het Duitse merk weet ons nog steeds te verrassen. Dat doet het met dit witgouden Liberté-collier. Het idee hierachter is de gepatenteerde Liberté zetting uit 2002. Voor het eerst werd een diamant in een ring niet stevig gezet, maar kon deze vrijelijk bewegen. In dit witgouden collier betreft het een Triple X geslepen diamant. Het staafje over de diamant is van platina.

 


 

Schaffrath Liberté ring

De naam Liberté zegt het al: in deze ring van Schaffrath voelt de diamant zich bevrijd. Dankzij de bijzondere zetting kan de diamant zich vrijelijk bewegen. Dat doet deze cushion geslepen champagnediamant te midden van een decor van roségoud en diamanten.

 

Schaffrath collectie
 
 


 

Tissot Lovely Round

De Tissot Lovely is een horloge van verfijnde elegantie en een tijdloos design. Zoals alle Tissot Lovely-horloges is ook deze nieuwe uitvoering voorzien van krasbestendig saffierglas en wordt aangedreven door een nauwkeurig Swiss Made quartz-uurwerk, zodat u dag en nacht de tijd kunt bijhouden. Dit model heeft een 316L edelstalen kast. Een diamant vormt de uurmarkeringen op 12, 3, 6 en 9 uur. Het horloge heeft ook een ring bezet met nog eens 42 diamanten voor sprankelende schittering. De stevige maar toch flexibele band houdt de Tissot Lovely elegant en veilig om de pols.

 

Tissot collectie
 


 

Manero Urban

De Manero Urban van Carl F. Bucherer is een horloge met een stijlvolle uitstraling in verschillende uitvoeringen. Deze bruine variant is evenals zijn blauwe evenbeeld een horloge dat zich thuis voelt in een stedelijke omgeving. Of dat nu Londen of Apeldoorn is, Parijs of Amersfoort, overal waar de Manero Urban komt is het horloge de perfecte metgezel voor alle activiteiten die de stad ons brengt. Het edelstalen horloge heeft een kastdiameter van 38 millimeter, een saffierglas met anti-reflectiecoating en een schroefkroon. Het uurwerk van dienst is het automatische kaliber Carl F. Bucherer 1950 dat zowel de tijd als de datum aangeeft. De band is van vegan leer en kleurt mooi bij de Sunray geborstelde wijzerplaat met opaline lijnen in mokka.

 

CFB collectie
 


 

Longines Conquest

De Conquest van Longines is een klassieker die nooit gaat vervelen. In deze uitvoering toont het succesmodel van het Zwitserse merk zich als kleurrijk damesmodel. Het bestaat uit een edelstalen kast met een diameter van 34 millimeter en een eveneens edelstalen band. De wijzerplaat heeft de vrolijke zomerkleur Sunray Pink waarop de tijd en datum worden aangegeven. Het beschikt over een automatisch uurwerk met een gangreserve van drie dagen, dat zichtbaar is door de saffierglazen achterzijde van de kast.

 

Longines collectie